Vi er klare til å levere kortdagsbehandlede planter fra uke 35.
Fra Kvatninga mandag 26. august
Fra Skjerdingstad torsdag 29. august.

Anlegget vårt på Skjerdingstad vil være formelt avviklet fra 1. september men da det fremdeles ikke er solgt vil utlevering av planter under høstleveringa fremdeles foregå fra denne avdelinga, men det vil KUN være mulig å hente ut planter fra Sjerdingstad på:


MANDAGER kl 08.00-11.00
TORSDAGER kl 08.00-11.00


Da plantene tåler begrenset lagring så tidlig må alt av bestillinger pakkes fortløpende. Derfor ønsker vi å ha alle bestillinger så tidlig som mulig og min. 5 ukedager før levering. Dette bidrar også til enklere logistikkplanlegging.

Bestilling skjer:

  1. Via din lokale skogbruksleder
  2. Direkte til oss via bestillingsskjema på hjemmesiden, www.spmn.no
  3. Direkte til oss på tlf. 948 13 242, tastevalg 1

Spørsmål rundt høstlevering av planter rettes til tlf 948 13 242, e-post:  kvatninga@spmn.no