Da eiendommen på Skjerdingstad fremdeles ikke er solgt har vi valgt å benytte den tidligere planteskolen på Skjerdingstad som utgangspunkt for utlevering denne våren. Her står alt klart samtidig som det er en kjent plassering for alle våre kunder.

Lageret blir betjent men med noe innskrenket åpningstid:

Mandag, Onsdag og Fredag kl 07.30-13.00. Har du problemer med å komme i åpningstida så ta kontakt så setter vi ut plantene. Telefonnummeret til lageret blir det samme som før, 911 90 271, men dette vil kun være betjent i åpningstida.

Første åpningsdag vil være mandag 20. april. Ønsker du å ta ut planter tidligere så ta kontakt med oss så fikser vi det også!

Er det noe du lurer på rundt utleveringa til våren, eller ønsker å bestille planter kan du sende oss en e-post: kvatninga@spmn.no eller ringe oss på tlf. 948 13 242.

Bestilling kan også gjøres via bestillingsskjemaet på hjemmesiden.