Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Skogplanter Midt-Norge AS (SPMN) samler inn og bruker opplysninger om besøkende på våre nettsider.

Skogplanter Midt-Norge AS (SPMN) har rutiner for hvordan vi håndterer personopplysninger på våre nettsider.

 Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:

  • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
  • Ta i mot bestillinger, samt sikre at den leveres i henhold til ønsket tid og sted.
  • Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.

Når du fyller ut kontaktskjema på våre nettsider vil informasjonen bli liggende i vårt system inntil vi ikke lenger ser henvendelsen som relevant eller du ber om at vi sletter den.

Personvernprinsippet sier at du har rett til å bestemme over opplysninger vi har om deg. Som hovedregel må du gi samtykke til at vi kan bruke opplysningene. SPMN skal rette seg etter det du bestemmer.

Du har rett til å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Dersom SPMN har registrert opplysninger om deg som er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å kreve retting av de aktuelle personopplysningene. Du kan også kreve at vi sletter personopplysninger om deg.

SPMN videreformidler ikke personopplysninger.

Webanalyse og informasjonskapsler

For å kunne vi en bedre brukeropplevelse av våre nettsider benytter vi Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson og du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler via din nettleser.