Høstlevering av planter 2023

Fra uke 34 kan vi lever kortdags-behandlede planter fra både Kvatninga og Melhus. Vi har fine og store planter, både M95 og M60 planter tilgjengelig. Benytt høsten til å komme ajour med plantinga og husk å sjekke behovet for supplering i plantefelta.

Les mer

Brune furuplanter

Vi får av og til spørsmål om furuplantene som er rødbrune i fargen. Mange er redde for at de da kan være tørre og ødelagte men ta det helt med ro…

Les mer

Overgang til mekanisk snutebillebehandling

Gransnutebillen kan være en stor utfordring ved etablering av ny skog. Vi har hittil behandlet plantene med et kjemisk middel for å beskytte skogplanten mot gnag fra snutebilla. Nå har vi tatt en avgjørelse og vil i løpet av 2023 montere en mekanisk behandlingslinje. Bedre for våre ansatte, alle plantører og miljøet!

Les mer

Prosjektseminar

Ca. 20 personer møtte opp da vi inviterte til prosjektseminar på Kvatninga. Etter halvgått prosjektperiode ønsket vi å presentere våre resultater så langt men ikke minst også benytte anledningen til å diskutere veien videre.

Les mer

Nytt utleveringssted Melhus.

Helt siden Skjerdingstad ble vedtatt nedlagt har vi arbeidet med å finne en god løsning for utlevering av planter til våre kunder sør i fylket. Nå er avtale på plass og Melhusgården Øvre blir vårt nye faste utleveringssted.

Les mer