Etter utallige befaringer og trivelige kaffebesøk hos potensielle utleiere har vi endelig landet en avtale med Astrid Sæther og Halfdan Stendahl på Melhusgården Øvre. Gården ligger sentralt til mellom Melhus sentrum og Melhus kirke langs gamle E6. Her er det kjølerom og ellers det vi trenger for å kunne betjene våre kunder på en god måte.

Litt om gården:

«Vi har Norges største besetning av rasen STN (Sidet Trønderfe og Nordlandsfe/Rørosku) ammekuproduksjon. Vi har Urfeavtale og Øko-avtale med Nortura og vi har avtale med Eidsmo Kjøtt om tillaging av egne gårdsprodukter som selges i gårdsbutikken. Gården er godkjent som Inn På Tunet tilbyder. Andre produksjoner på gården er korn, potet og gras. Vi driver også Medalhus Andelslandbruk, Stall Medalhus og Medalhus Linoljeprodukter og Antikk»

Her kan du med andre ord hente skogplanter samtidig som du kan få kjøpt med noe godt fra gårdsbutikken. Her finner du mere informasjon om gården og vertskapet: Melhusgården Øvre

I løpet av mars vil det komme nærmere informasjon om åpningstider og Tormod Aasarød vil selvsagt betjene utsalget som før.

Her finner du et kart over området: Kart Melhusgården