Hvordan bestiller jeg skogplanter?

Vi har leveringskontrakt med alle de store tømmerkjøperne i midt-Norge så hvis du bestiller via disse vil du få planter fra oss. For bestilling kan du kontakte din skogbruksleder/virkesoppkjøper. Du kan også bestille planter direkte fra oss. Da ringer du 948 13 242 eller sender en e-post til kvatninga@spmn.no. Under «Bestill planter» vil du finne hvilke provenienser og typer vi har for salg våren 2021. Planter kan hentes ut på Kvatninga eller vi leverer fraktfritt til Melhus. Vi sender også mindre kvanta som postpakker eller vi benytter andre fraktalternativ. Hør med oss. Vi fikser det meste!!

Vi har et meget godt samarbeid med Alstahaug Planteskole ved Sandnessjøen og Megarden Planteskole i Heim kommune. Fra Alstahaug får vi furu, bjørk og diverse edelgransorter, mindre kvanta av ulike sorter som de har spesialisert seg på. Dette gjør at vi kan spesialisere oss på volumproduksjon av norsk gran. Megarden Planteskole lagrer og distribuerer alle typer planter til Møre og Romsdal.